طرز تهیه حلیم گندم غلیظ و کشدار با گوشت گوسفندی
- کد خبر: 53450
- /
- 27 اسفند 1401 - ۱۵:۲۳
- /
- اخبار برتر, فیلم و صوت
یکی از مقویترین و کاملترین غذاهای ایرانی، حلیم گندم است. حلیم در همهی روزهای سال به عنوان یک صبحانهی محبوب صرف میشود، اما در ایام ماه رمضان وجود این غذا سر سفرههای افطاری و سحری، اهمیت خاصی پیدا میکند. در این قسمت با ما همراه باشید تا طرز تهیه حلیم گندم با گوشت گوسفندی را به شما آموزش دهیم.

به گزارش افق امروز و به نقل از ایسنا:
مواد لازم
- بلغور گندم یا گندم پوست کنده: یک و نیم پیمانه
- گوشت گوسفندی بدون چربی و استخوان: ۳۰۰ گرم
- برنج: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن حیوانی، کره یا روغن مایع: به میزان دلخواه
- دارچین: ۱ قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه حلیم گندم
- بلغور گندم یا گندم پوست کنده را از شب گذشته در آب گرم خیس کنید.
- گندم را به همراه گوشت بدون استخوان و چربی، برنج خیس کرده و پودر دارچین داخل قابلمه بریزید و به اندازهی ۴ لیتر آب جوش به آن اضافه کنید. اجازه دهید با درب باز به مرحلهی جوش برسد. بهتر است از قابلمهی نچسب برای این کار استفاده نکنید.
- زمانی که آب قابلمه به جوش آمد، حرارت شعله را کم کنید و اجازه دهید برای مدت ۳ تا ۴ ساعت با درب بسته بپزد.
- هر ۱۵ دقیقه گندم و گوشت را هم بزنید.
- بعد از سپری شدن زمان پخت، گوشت را خارج کنید و بهخوبی با گوشتکوب بکوبید تا کاملا نرم و کشدار شود.
- گندم را به کمک گوشتکوب برقی یا مخلوطکن میکس کنید تا نرم شود. حتی میتوانید جهت یکدست شدن بیشتر، گندم را از صافی رد کنید و دوباره به قابلمه برگردانید.
- گوشت را به گندم اضافه کنید و دوباره آنها را با گوشتکوب بکوبید تا حلیم شما کاملا مخلوط و کشدار شود.
- مقداری پودر دارچین را با کره یا روغن مخلوط کنید و قبل از سرو، به همراه شکر و کنجد به حلیم اضافه کنید.
- نوش جان.