با موهایتان این کار را نکنید

کارشناس اداره کل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو می‌گوید: دکلره به اکسید شدن بخشی از آمینواسیدهای مهم مو، کاهش انسجام الیاف و خشک و شکننده شدن تارهای مو منجر می‌شود.

به گزارش افق امروز

به نقل از همشهری آنلاین  ، کارشناس اداره کل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو پیامدهای استفاده نادرست از دکلره و رنگ مو را تشریح کرد.

کیانا روحی کارشناس اداره کل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره نحوه مصرف فرآورده‌های اکسیدان‌، دکلره و شرایط نگهداری رنگ مو بیان کرد: اکسیدان‌ها که معمولا بر پایه هیدروژن پراکسید هستند، نقش فعال‌کننده رنگ مو را دارند و فرمولاسیون آنها باید به‌گونه‌ای باشد که حساسیت پوستی ایجاد نکنند.

وی افزود: دکلره به اکسید شدن بخشی از آمینواسیدهای مهم مو، کاهش انسجام الیاف و خشک و شکننده شدن تارهای مو منجر می‌شود.

روحی درباره ویژگی‌های رنگ موی استاندارد توضیح داد: این فرآورده باید یکنواخت، همگن و فاقد ذرات حل‌نشده باشد و PH آن معمولا بین ۹ تا ۱۱ قرار می‌گیرد. تیوب رنگ مو باید در دمای اتاق، دور از نور مستقیم و شعله نگهداری شود.

وی گفت: رنگ موها به ۲ دسته گیاهی و سنتتیک تقسیم می‌شوند که نوع سنتتیک از نظر دوام رنگ در ۳ شکل موقت، نیمه‌دائمی و دائمی عرضه می‌شود. همچنین حداکثر غلظت مجاز آمونیاک در این فرآورده‌ها ۶ درصد است.

روحی توصیه کرد: مصرف‌کنندگان صرفا از محصولات دارای مجوز استفاده کنند و از خرید فرآورده‌های فاقد برچسب اصالت و مشخصات کامل خودداری کنند.

انتهای پیام/+

برچسب های اخبار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وب گردی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Search