نفت

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۴/۴/۲۳

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۴ سنت معادل ۰.۰۶ درصد افزایش به ۷۰ دلار و ۴۰ سنت رسید.

به گزارش افق امروز

به نقل از رویترز، قیمت نفت در شرایطی در معاملات روز دوشنبه افزایش یافته که سرمایه‌گذاران منتظر تحریم‌های بیشتر آمریکا علیه روسیه و تأثیر آن بر عرضه جهانی نفت هستند. اما افزایش تولید عربستان و ادامه بی‌ثباتی‌ها درمورد سیاست تعرفه‌های ترامپ مانع از بالا رفتن بیش‌ازحد قیمت نفت می‌شود.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۴ سنت معادل ۰.۰۶ درصد افزایش به ۷۰ دلار و ۴۰ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۴ سنت معادل ۰.۰۶ درصد افزایش ۶۸ دلار و ۴۹ سنت معامله می‌شود.
دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در روز یکشنبه گفت قصد دارد موشک‌های دفاع هوایی پاتریوت را به اوکراین ارسال کند. وی قرار است امروز بیانیه مهمی علیه روسیه منتشر کند.

ترامپ قبلاً نسبت‌به پیشرفت مذاکرات صلح در اوکراین با روسیه ابراز ناامیدی کرده بود.
کنگره آمریکا هفته گذشته در تلاش برای تحت فشار قرار دادن مسکو برای ادامه مذاکرات صلح لایحه‌ای برای تحریم‌های بیشتر علیه این کشور تصویب کرد که باید مورد حمایت ترامپ قرار بگیرد.
چهار منبع از اتحادیه اروپا پس‌از اجلاس روز یکشنبه اعلام کردند فرستاده‌های کشورهای عضو این اتحادیه در آستانه بستن قراردادی درمورد هجدهمین بسته تحریم‌ها علیه روسیه هستند که شامل پایین آوردن سقف قیمت نفت این کشور هم می‌شود.
قیمت نفت برنت ۳ درصد و نفت آمریکا حدود ۲.۲ درصد در هفته گذشته افزایش داشت که نتیجه اطلاعیه آژانس بین‌المللی انرژی درمورد تحت فشار گرفتن بازار بود. افزایش فعالیت پالایشگاهی در زمان اوج مصرف تابستان برای تأمین نیاز به سوخت برای سفرها و تولید برق از دلایل بالا رفتن قیمت نفت بوده‌است.
این آژانس همچنین اعلام کرد عربستان در ماه ژوئن ۴۳۰ هزار بشکه در روز فراتر از سهمیه خود تولید کرده و به ۹.۸ میلیون بشکه در روز رسیده است. هدف تولید عربستان طبق قرارداد اوپک پلاس ۹.۳۷ میلیون بشکه در روز بوده‌است.
وزیر انرژی عربستان در روز جمعه گفت کشورش کاملاً به کاهش تولید داوطلبانه اوپک پلاس پای‌بند بود و ۹.۳۵۲ میلیون بشکه در روز در ماه ژوئن تولید داشته است، یعنی طبق قرارداد اوپک پلاس.
سرمایه‌گذاران همچنین منتظر نتیجه مذاکرات آمریکا درمورد تعرفه‌های جدید با شرکای تجاری این کشور هستند که می‌تواند رشد اقتصاد دنیا و تقاضا برای سوخت را تحت تأثیر قرار دهد.

انتهای پیام/+

برچسب های اخبار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وب گردی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Search