این مخازن طی یک فرآیند جامع بازسازی شامل تعویض کامل سقف و کف، تعویض سیستم‌های روف‌‌‌‌‌‌درین(Roof drain)، ارتینگ(Earthing) و حوضچه‌‌‌‌‌‌ها، اجرای سیستم‌های ایمنی ازجمله کولینگ، فوم و لایه‌‌‌‌‌‌های ژئوممبران و ژئوتکستایل، همچنین رنگ‌‌‌‌‌‌آمیزی کامل بدنه و کف، به‌‌‌‌‌‌روزرسانی شدند. حمید بورد، معاون وزیر نفت افزایش ۲‌میلیون بشکه ظرفیت ذخیره‌سازی نفت کشور را عاملی موثر در افزایش قدرت مانور صادراتی، تسهیل تولید در بالادست و کاهش هزینه‌های جانبی همچون اجاره مخازن دانست و این اقدام را دارای ارزش‌افزوده قابل‌‌‌‌‌‌توجه برای صنعت نفت بیان کرد.

وی همچنین به بازسازی پنج شناور از رده خارج‌‌‌‌‌‌شده اشاره کرد و آنها را پشتوانه‌‌‌‌‌‌ای مهم برای بارگیری و پهلودهی کشتی‌‌‌‌‌‌ها در پایانه خارگ دانست. به گفته مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، اجرای این پروژه‌ها به‌‌‌‌‌‌طور کامل با تکیه بر توان نیروهای داخلی انجام‌شده و نشان‌دهنده ظرفیت بالای فنی و مهندسی کشور در حوزه زیرساخت‌های نفتی است.

 توسعه زیرساخت‌های راهبردی

عباس اسدروز، مدیرعامل شرکت پایانه‌‌‌‌‌‌های نفتی ایران نیز بهره‌‌‌‌‌‌برداری از مخازن ذخیره‌سازی نفت‌خام با ظرفیت مجموع ۲‌میلیون بشکه را گامی مهم در مسیر توسعه زیرساخت‌های راهبردی صنعت نفت کشور دانست و گفت: این پروژه‌‌‌‌‌‌ نه‌‌‌‌‌‌تنها گامی مهم برای افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی کشور به‌‌‌‌‌‌شمار می‌آید، بلکه نمادی از عزم ملی برای توسعه زیرساخت‌های صنعت نفت است. وی با اشاره به اهمیت راهبردی این طرح افزود: افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی، به‌ویژه در شرایط پیچیده بازار انرژی، یک مزیت راهبردی برای کشور محسوب می‌شود و این پروژه می‌تواند نقش مهمی در حفظ پایداری صادرات، مدیریت انعطاف‌‌‌‌‌‌پذیر تولید، همچنین تقویت موقعیت ایران در بازارهای جهانی ایفا کند. مدیرعامل شرکت پایانه‌‌‌‌‌‌های نفتی ایران رعایت کامل الزامات ایمنی و زیست‌محیطی در اجرای این پروژه را مورد تاکید قرارداد و تصریح کرد: اجرای این پروژه با رعایت دقیق اصول ایمنی و استانداردهای زیست‌محیطی مصداقی روشن از تحقق سیاست‌های حمایت از تولید ملی است.