افزایش قیمت نفت در پی کاهش ذخایر نفت آمریکا

افزایش قیمت نفت در پی کاهش ذخایر نفت آمریکا

معاملات امروز بازار جهانی انرژی نشان می‌دهد که قیمت نفت به دنبال کاهش ذخایر نفت آمریکا افزایش یافته است.

به گزارش افق امروز; به دنبال کاهش ذخایر نفت آمریکا، بازار جهانی امروز تغییراتی در روند خود مشاهده کرد و با افزایش قیمت همراه شد.

در معاملات روز چهارشنبه بازار آسیا، قیمت نفت تحت تأثیر کاهش ذخایر نفت آمریکا و ریسک اختلال در عرضه نفت کانادا به دلیل آتش‌سوزی‌های جنگلی، روند کاهشی که در سه روز گذشته وجود داشت، متوقف شد و قیمت‌ها افزایش یافت.

بهای نفت برنت برای تحویل در سپتامبر با افزایش ۳۷ سنت معادل ۰.۵ درصد، به ۸۱ دلار و ۳۸ سنت در هر بشکه رسید. همچنین، بهای نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای تحویل در سپتامبر با افزایش ۳۸ سنت معادل ۰.۵ درصد، به ۷۷ دلار و ۳۴ سنت در هر بشکه رسید. در حالی که شاخص نفت آمریکا در سه روز گذشته به میزان هفت درصد کاهش یافته بود، نفت برنت حدود پنج درصد نزول کرده است.

بر اساس آمار موسسه امریکن پترولیوم، ذخایر نفت خام، بنزین و سوخت‌های تقطیری آمریکا در هفته گذشته کاهش یافته است که این کاهش چهارمین کاهش هفتگی متوالی بوده است. این روند کاهشی نشان‌دهنده تقاضای ثابت در بزرگ‌ترین مصرف‌کننده نفت جهان است.

تحلیلگران موسسه مالی آی‌ان‌جی همچنین اشاره کرده‌اند که آتش‌سوزی‌های جنگلی در کانادا از قیمت نفت پشتیبانی کرده است. این آتش‌سوزی‌ها باعث شده تا تولیدکنندگان مجبور به محدود کردن تولید خود شوند و به این ترتیب، میزان زیادی از عرضه در معرض تهدید قرار گیرد.

تحلیلگران موسسه آی‌ان‌جی اعلام کردند که بازارها به آستانه بیش‌فروشی نزدیک شده‌اند و معتقدند که عوامل بنیادی از صعود قیمت‌ها از سطوح کنونی حمایت خواهند کرد.

بر اساس آمار موسسه امریکن پترولیوم، ذخایر نفت آمریکا در هفته منتهی به ۱۹ ژوئیه، به میزان ۳.۹ میلیون بشکه کاهش یافته است. همچنین، ذخایر بنزین ۲.۸ میلیون بشکه و ذخایر سوخت‌های تقطیری ۱.۵ میلیون بشکه کاهش داشته‌اند.

آمار رسمی ذخایر نفت و سوخت آمریکا قرار است روز چهارشنبه منتشر شود.

قیمت نفت روز سه‌شنبه تحت تأثیر مذاکرات آتش‌بس بین رژیم صهیونیستی و حماس، به پایین‌ترین سطح خود در شش هفته گذشته سقوط کرد و نفت برنت در پایین‌ترین قیمت از ۹ ژوئن بسته شد.

طبق گزارش رویترز، یکی از عوامل کاهش قیمت‌ها، نگرانی‌ها در مورد کاهش رشد اقتصادی چین، بزرگ‌ترین واردکننده نفت جهان، بود.

انتهای پیام/+

برچسب های اخبار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وب گردی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Search