طراحی منوی غذا یکی از دغدغههای اصلی افرادی است که به مناسبت های مختلف اعضای خانواده یا دوستان خود را به خانهشان دعوت میکنند. انتخاب دسر، عضو محبوب هر منوی غذایی، یکی از چالش های اصلی است. یک گزینه ساده، ترجیحا بدون نیاز به مراحل پخت پیچیده که بتواند در عین حال جذاب و خوشمزه هم باشد، غایت هر کسی است. به همین دلیل، ما در این مقاله قصد داریم تا انواع دسر ساده و سریع یخچالی را معرفی کنیم. این دسرها انتخابی مناسب برای کسانی هستند که به دنبال تنوع و تازگی در طعم ها میباشند. این دسرها با استفاده از مواد ساده و در دسترس، طعم ها و بافتهای متنوعی را ارائه میدهند. بنابراین اگر شما هم به دنبال یک ایده جذاب برای مهمانی آخر هفته خود هستید، این مقاله را تا انتها دنبال کنید.
دسری برای عاشقان شکلات
دسر شکلاتی فانتزی یکی از انتخابهای همهپسند و جذابی است که بهراحتی و بدون نیاز به پخت آماده میشود. این دسر برای مهمانیها و کودکان گزینهای عالی است. این دسر در فنجان یا ظروف مخصوص سرو میشود و درست کردن آن بسیار سرگرمکننده است. مواد لازم این دسر عبارتند از:
- بیسکوییت اوریو: ۲ بسته (تقریباً ۳۰ عدد)
- کره ذوبشده: ۱۰۰ گرم
- پنیر خامهای (یا ماسکارپونه): ۲۰۰ گرم
- خامه قنادی: ۲۵۰ گرم
- شکلات تلخ یا شیری: ۲۰۰ گرم
- شیر: ۱/۲ لیوان (حدود ۱۰۰ میلیلیتر)
- پودر قند: ۲ قاشق غذاخوری
- وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
ابتدا بیسکوییتهای اوریو را با مخلوطکن پودر کنید. سپس کره ذوبشده را اضافه کرده و ترکیب را تا جایی مخلوط کنید که یکدست شود. مقداری از مخلوط را در داخل هر فنجان یا ظروف مخصوص سرو دسر بریزید و آن را به ته ظرف فشار دهید. سپس ظروف را در یخچال بگذارید تا این ترکیب سفت شود. برای تهیه کرم شکلاتی، شکلات را ذوب و کمی خنک کنید. پنیر خامهای و پودر قند را نیز با همزن تا جایی بزنید که ترکیب نرم شود. سپس خامه قنادی و وانیل را اضافه کرده و ترکیب را دوباره هم بزنید. در آخر کار شکلات ذوبشده را به ترکیب اضافه کنید. کرم شکلاتی را روی پایه بیسکویتی ریخته و سطح آن را صاف کنید. در آخر می توانید برای تزیین از بیسکوییت خرد شده و یا شکلات های مختلف کمک بگیرید. پیش از سرو، بهتر است دسر را ۴ تا ۶ ساعت در یخچال نگه دارید.
دسری با حس تازگی میوهها
دسر میوهای یک گزینه ساده و سریع برای استفاده از میوههای فصلی است. این دسر، با ترکیب هلو لهشده، سس تمشک تازه و بستنی وانیلی تهیه میشود. اگر میوه هلو در دسترس شما نیست، میتوانید از هلوهای یخزده نیز استفاده کنید. این دسر خوشمزه در کمتر از نیم ساعت آماده میشود و برای شبهای گرم تابستان انتخابی ایدهآل است. مواد لازم برای دسر میوه ای عبارتند از:
- ۴ عدد هلو سفت و رسیده
- ۲ پیمانه (۴۰۰ گرم) شکر دانهریز
- ۱/۲ پیمانه (۵۸ گرم) شکر قنادی
- ۱ قاشق چایخوری آبلیمو تازه
- ۳ پیمانه تمشک تازه
- بستنی وانیلی برای سرو
برای تهیه این دسر میوهای، ته هر هلو را با چاقوی تیز به شکل حرف X انگلیسی برش بزنید. در قابلمهای بزرگ، شکر و ۴ فنجان آب را بجوشانید تا شکر حل شود. هلوها را اضافه کرده و ۶ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید تا نرم شوند. هلوها را خارج کرده و بگذارید کمی خنک شوند. در مخلوطکن، شکر قنادی، آب لیمو و ۲ فنجان تمشک را مخلوط کنید تا یکدست شوند. سس را از صافی رد کرده و دانهها را دور بریزید. پوست هلوها را جدا کرده، آنها را نصف کرده و هسته را خارج کنید. هر نیمه را به ۴ قسمت برش دهید. برشهای هلو را در کاسهها بچینید و بستنی را روی آن اضافه کنید. در نهایت نیز برای سرو روی این ترکیب سس تمشک را بریزید. می توانید این دسر را با تمشک تازه تزیین کنید.
انواع دسر ساده و سریع یخچالی: چیز کیک
زمانی که در خصوص انواع دسر ساده و سریع یخچالی، صحبت می کنیم، اکثر ما به یاد چیز کیک های خوشمزه با بافتی نرم و کرمی میافتیم. این دسر با لایهای از بیسکویت و خامه غلیظ تهیه میشود که هر برش از آن تجربهای شیرین و لذیذ را به شما هدیه میدهد. مواد لازم برای تهیه یک چیز کیک ساده که می تواند پایه انواع دیگر چیز کیک نیز باشد، عبارتند از:
- ۲۵۰ گرم بیسکویت دایجستیو
- ۱۰۰ گرم کره ذوب شده
- ۱ غلاف وانیل تازه
- ۶۰۰ گرم پنیر نرم
- ۱۰۰ گرم شکر پودری
- ۲۸۰ میلیلیتر خامه دوبل
- کمپوت میوه (توتفرنگی یا تمشک برای سرو مناسب هستند).
برای تهیه چیز کیک ساده یک قالب با قطر ۲۳ سانتیمتر را کرهمالی کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. بیسکویتهای دایجستیو را در کیسه پلاستیکی ریخته و با وردنه یا غذاساز خرد کنید. خردههای بیسکویت را به کاسهای منتقل کرده و با کره آبشده مخلوط کنید. مخلوط را در قالب آماده شده ریخته و محکم به کف و دیوارههای ظرف فشار دهید تا لایهای یکنواخت ایجاد شود. قالب را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید. برای تهیه فیلینگ، غلاف وانیل را از وسط باز کرده و دانهها را با چاقو خراش دهید. پنیر نرم، پودر شکر و دانههای وانیل را با همزن برقی مخلوط کرده و خامه دوبل را اضافه کنید تا کاملاً یکدست شود. مخلوط را روی پایه بیسکویت ریخته و با پشت قاشق صاف کنید. بهتر است چیزکیک را ۱۲ ساعت در یخچال نگه دارید تا خوب خودش را بگیرد. قبل از سرو، نیز توصیه می شود آن را ۳۰ دقیقه بیرون از یخچال نگه داری کنید.
انواع دسر ساده و سریع یخچالی: دسر شیک و خاص
انواع دسر ساده و سریع یخچالی: دسر شیک و خاص
مرور انواع دسر ساده و سریع یخچالی دنیایی از انواع انتخابهای خاص و شیک را پیش رویتان قرار میدهد. یکی از این انتخاب ها نیز این دسر شیک و ساده با طعمی متفاوت است. مواد لازم برای تهیه این دسر شیک عبارتند از:
- ۲ و نیم قاشق غذاخوری آرد ذرت
- ۳ زرده تخممرغ
- ۵۰۰ میلیلیتر شیر کامل
- ۳۰۰ میلیلیتر خامه دوبل
- ۵۰ گرم کره
- ۱۲۵ گرم شکر موسکادو و سبک
- شکلات تلخ رندهشده (برای سرو، اختیاری)
برای تهیه این دسر شیک و خاص، ابتدا آرد ذرت و زرده تخممرغ را با همزن ترکیب کنید. شیر و نیمی از خامه را در ظرفی دیگر بریزید. در قابلمهای بزرگ، کره و شکر را ذوب کنید تا شکر به رنگ کاراملی درآید. سپس ترکیب خامه و شیر را به آرامی اضافه و مخلوط کنید. قابلمه را به حرارت برگردانید و هم بزنید تا بجوشد. مقداری از مخلوط داغ را به مخلوط زرده تخممرغ و آرد ذرت اضافه کرده و سپس همه را به قابلمه برگردانید. حرارت را متوسط کرده و ترکیب را هم بزنید تا غلیظ شود. سپس دسر را از روی حرارت برداشته و در لیوانهای سرو بریزید و به مدت ۴ ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید. پیش از سرو، خامه باقی مانده را با همزن بزنید و روی دسر بریزید. اگر تمایل داشتید، شکلات رنده شده نیز اضافه کنید.