به گزارش افق امروز در این بازدید، روند نگهداری محصولات خام دامی، شرایط بهداشتی محیط، وضعیت سردخانهها و نحوه حمل و نقل فرآوردههای دامی به طور دقیق بررسی شد. همچنین نحوه رعایت ضوابط بهداشتی و وجود یا عدم وجود مجوزهای لازم برای فعالیت این مراکز مورد ارزیابی قرار گرفت.
مدیرکل دامپزشکی استان در حاشیه این بازدید با اشاره به اهمیت سلامت گوشت و سایر فرآوردههای خام دامی اظهار داشت: تضمین سلامت و کیفیت فرآوردههای دامی یک وظیفه مهم است و تمامی مراکز عرضه باید به طور جدی به مقررات بهداشتی پایبند باشند و هرگونه کوتاهی یا تخلف، تهدیدی جدی برای سلامت جامعه محسوب میشود و برخورد قانونی با متخلفان قطعی است.
فاتحی نیا ضمن قدردانی از همکاری برخی مراکز، تأکید کرد که نظارتها به صورت مستمر ادامه خواهد داشت و همچنین همشهریان عزیز در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی دامپزشکی می توانند موارد را به تماس با سامانه ۱۵۱۲ فوریتهای دامپزشکی جهت پیگیری موضوع با دامپزشکی شهرستان خود در میان بگذارند.