برگزاری نشست آموزشی بیماری تب دنگی ویژه اعضای خانه مشارکت مردم

آئدس و جلوگیری از شیوع بیماری تب دنگی و انتشار مطالب سلامت محور توسط تشکل های مردمی برگزار گردید

نشست اعضا خانه مشارکت مردم و شورای پیامگزاران سلامت استان در روز دوشنبه ۱۵ مردادماه در محل سالن همایش های باقرالعلوم(ع) با محوریت موضوع پشه

به گزارش روابط عمومی دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان دکتر سید مسعود موسوی هدف از برگزاری این نشست را ضرورت ارتقاء سطح سواد سلامت تشکل های مردمی و شورای پیام گزاران سلامت استان پیرامون چالش های روز حوزه سلامت از جمله موضوع تب دنگی عنوان کرد.

مدیر سلامت محیط و کار استان نیز مشارکت دستگاه های بین بخشی در کنترل بیماری از طریق بهسازی محیط را ضروری دانست. دکتر وحید جعفری در ادامه بر نقش نهادهای مردمی، تقویت مطالبه گری و ایجاد کمپین ها مردمی در خصوص بهسازی محیط با هدف تسهیل درکنترل و پیشگیری از اپیدمی این بیماری در استان تاکید کرد.

دکتر صدیقه یگانه فرد ضمن تشریح روند بیماری تب دنگی در کشور به ارائه تاریخچه ای از این بیماری و آمار شیوع تب دنگی در کشور و جهان پرداخت و در ادامه افزود پشه آئدس در مناطق خلیجی و گرمسیر کشور شیوع بیشتری دارد و نیازمند مراقبت های ویژه جهت جلوگیری از شیوع این بیماری در سطح کشور هستیم.

در پایان دکتر آخوندی متخصص بیماری های عفونی دوره کمون این بیماری را ۴_۱۰ روز اعلام کرد و افزود انتقال ویروس از انسان به پشه، می تواند از ۲ روز قبل از شروع علائم تا ۲ روز پس از قطع تب رخ دهد. وی در ادامه به راه های انتقال تب دنگی، اقدامات پیشگیرانه و درمانی این بیماری اشاره کرد.
سید محمد جواد عرفانفر

انتهای پیام/+

برچسب های اخبار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وب گردی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Search