به گزارش افق امروز از مرکز نوآوری و علم و فناوری دانش آموزی، رامبد دانشپژوه رئیس چهارمین دوره مسابقات «کیدکد» افزود: مسابقات کیدکد به عنوان یکی از معتبرترین آوردگاههای علمی و فناورانه برای دانش آموزان است و نقش موثری در تربیت نسل خلاق، نوآور و کارآفرین دارد.
وی بیانداشت: در این مسابقات یکهزار و ۸۵۰ نفر از استانهای مختلف در ۱۶ لیگ شامل رباتیک، اینترنت بازی، طراحی وب، پایتون و اپلیکیشنسازی شرکت کردند.
رئیس مرکز نوآوری، علم و فناوری دانش آموزی ادامه داد: دانش آموزان در بخش سختافزاری نیز رقابتهای هیجانانگیزی در لیگهای جنگجو، فوتبالیست، رالی، مسیریاب، رباتهای پروازی، خلاقیت، علمی و الکترونیک و غیره برگزار شد که از پس از کسب حداقل امتیاز، مدال های طلا، نقره و برنز دریافت کردند.
دانش پژوه اظهار داشت: یکی از رسالتهای ما تربیت مربی برای حضور در مدارس و پژوهش سراها به منظور آموزش فناوریهای جدید مانند هوش مصنوعی است و اکنون در برخی مدارس از جمله مدارس شبانه روزی این همکاری وجود دارد.
به گفته وی، دانش آموزان ما دارای سطح بالایی از هوش و استعداد هستند و باید به سمت آموزش به آنان در زمینه کاربردهای هوش مصنوعی پیش برویم.
رزیتا دانش پژوه دبیر فنی مسابقات کید کد نیز گفت: اولویت بندی راه حل ها و مسایل خلاقانه از مهمترین اهداف برگزاری این مسابقات است.
وی تصریح کرد: استفاده دانش آموزان از تکنولوژیهای نوین از جمله هوش مصنوعی ضروری بوده و می توان با آموزش آنان را توانمندتر کرد به سمت کارآفرینی سوق داد.