سردار ولیپور

توصيه های سردار علی وليپور گودرزی در آستانه چهارشنبه آخر سال

رئيس پليس آگاهي تهران در آستانه چهار شنبه آخر سال به خانواده ها هشدار داد.

به گزارش خبرنگار گروه حوادث افق امروز ؛ نگاهي به پرونده‌هاي متشکله در پليس آگاهي نشان مي‌دهد که چطور لذت يک لحظه شنيدن و ديدن انفجار يک نارنجک يا بمب دست‌ساز فرد را در جايگاه قاتل قرار داده يا سبب نابينايي، معلوليت و قطع عضو شده است.

طبق آمارهاي اعلام‌شده از سوي رئيس اورژانس کشور از ابتداي اسفند ۱۴۰۱تا ساعت ۲۳:۳۰ دقيقه چهارشنبه سوري همان سال ۲۵۶۲نفر مصدوم و از اين تعداد ۳۶۳نفر در بيمارستان بستري و حال ۱۱نفر وخيم اعلام شده و تحت مراقبتهاي ويژه قرار گرفتند .

۷۸۹نفر از ناحيه چشم آسيب ديده و ۵۹۴نفر نيز دچار سوختگي شدند .

پرسشي که اکنون و در اسفند ۱۴۰۲ و در آستانه چهارشنبه آخر سال مطرح است : آيا مي خواهيم امسال نيز شاهد وقوع و تکرار اين حوادث ناگوارباشيم ؟ ‌يکي از ويژگي‌هاي انسان سالم، عبرت‌آموزي است و باعث شگفتي است که با وجود سال‌ها آموزش همگاني، مستندسازي از حوادث چهارشنبه‌سوري، مشاهده و لمس اتفاقات تلخ فوت و قطع عضو در بين شهروندان، باز هم عده زيادي در پي تجربه هيجان پرمخاطره چهارشنبه‌سوري هستند؛ شبي که تبعات هيجان‌طلبي در آن نه يک روز و يک سال بلکه يک عمر گريبان فرد و اطرافيانش را مي‌گيرد.انفجار در ساختمان‌هاي محل انباشت مواد محترقه نيز نه‌تنها خود فرد بلکه گريبان‌گير خانواده و همسايگان نيز مي‌شود و شادي آغاز سال نو، در تاريکي سايه صدمات جسمي و روحي و اقتصادي رنگ مي‌بازد.

با توجه به اينکه بيشترين آمار قربانيان مربوط به کودکان و نوجوانان است، اين وظيفه والدين است که مانع از حضور فرزندان خود در خيابان‌ها شده و با آگاه‌سازي از انجام رفتار پرخطر توسط فرزندشان جلوگيري کنند.

در گام نخست الگوي مناسبي براي فرزند خود بوده و خود نيز از خريدوفروش و ساخت مواد محترقه و حضور در تجمعات مربوط به شب چهارشنبه‌سوري خودداري کنيد و مانع افزايش هزينه‌هاي بيشتر براي خود و نظام درماني کشور شويد.

در جايگاه يک پدر يا مادر مسئول، فرزندان خويش را نسبت به عواقب خطرناک بازي با مواد منفجره و آتش‌زا آگاه کنيد.

در صورت مشاهده افرادي که اقدام به نگهداري يا ساخت وخريدوفروش مواد محترقه مي‌کنند، به منظور حفظ جان و سلامت خود و ساير شهروندان به واحدهاي گشتي نيروي انتظامي يا پليس ۱۱۰ اطلاع دهيد.

از برافروختن آتش و ايجاد راهبندان در معابر بپرهيزيد.

يکي از عوامل مشکل‌آفرين در زندگي اين است که ما تحت‌تأثير تصميمات و رفتارهاي جمعي قرار مي‌گيريم، حتي اگر اشتباه باشند؛ مراقب باشيد در شب چهارشنبه‌سوري با رفتارهاي اشتباه و پرخطر دوستانتان همسو نشويد.

با توجه به اينکه قربانيان اصلي چهارشنبه‌سوري تنها استفاده‌کنندگان مواد محترقه نيستند و اين آسيب‌ها متوجه تماشاچيان نيز هست، از حضور در خيابان‌ها و تماشاي رفتارهاي پرخطر سايرين خودداري کنيد.

سعي کنيد با جلب توجه فرزندانتان به آئين هاي کهن ملي ميهني و همچنين معنويت آغاز ماه مبارک رمضان افکار و علايق آنان را از ارتکاب اعمال پرخطر به سمت رفتارهاي جامعه پسند و سازنده سوق دهيد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری پلیس

انتهای پیام/+

برچسب های اخبار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وب گردی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Search