جادوگر آشپزخانه را بشناسید

پودر گشنیز، یکی از ادویه‌های قوی و پرخاصیته که می‌تونه طعمی شگفت‌انگیز به غذاها بده. به راحتی می‌تونید اون رو به انواع غذاهای ایرانی و فرنگی اضافه کنید

به گزارش افق امروز

چطور و کجا از پودر گشنیز استفاده کنیم؟

در خورش‌ها و غذا‌های پخته برای اضافه کردن عطر و طعم عمیق

در پلو‌ها و دمنوش‌ها برای رایحه‌ای تازه و دلپذیر

کی بهترین زمان برای اضافه کردن گشنیز به غذاست؟

ابتدای پخت: زمانی که می‌خواید طعم و عطر گشنیز در غذا حل بشه و به عمق خوراک نفوذ کنه

در لحظات پایانی: برای حفظ عطر و طعم تازه، به‌ویژه در سوپ‌ها و سس‌ها

یک مکمل طبیعی با خواص درمانی

تقویت گوارش: تسهیل هضم و کاهش نفخ

ضدالتهاب و آنتی‌اکسیدان: کمک به سلامتی پوست و مفاصل

کنترل قند خون: مناسب برای افراد دیابتی

حفظ شادابی پوست: درخشان‌تر کردن پوست و جلوگیری از پیری زودرس

چند نکته

پودر گشنیز تازه، طعم بهتری داره نسبت به پودر قدیمی

‌می‌تونید اون رو با زردچوبه، فلفل سیاه و زیره برای طعم‌های خاص ترکیب کنید.

پودر گشنیز رو در جای خشک و خنک و در ظروف دربسته نگه‌داری کنید تا عطرش حفظ بشه./تبیان

انتهای پیام/+

برچسب های اخبار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وب گردی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Search