بایدها و نبایدهای خوراکی در روزهای گرم

خوراکی‌های خطرناک در تابستان را بشناسید

متخصص طب ایرانی توصیه کرده است که از مصرف غذاها و نوشیدنی‌هایی که حرارت بدن را بالا می‌برد خودداری شود.

به گزارش افق امروز; گل سرخی متخصص طب ایرانی توصیه کرده است این موارد در روزهای گرم سال مراعات شود:

«در روزهای گرم تابستان افراد با مزاج گرم از مصرف غذاها و نوشیدنی‌هایی که حرارت بدن را بالا می‌برد، خودداری کرده یا خوردن آن را محدود کنند.»
«مواد غذایی خوراکی با مزاج گرم شامل فلفل، زنجبیل، دارچین، زعفران، سس‌های تند و خردل، سبزیجات تند مثل سیر، پیاز، ترخون، تره، نعنا، شاهی و شوید هستند که مصرف زیاد آن در روزهای گرم سال مناسب نیست.»

همچنین بهتر است مصرف شیرینی‌ها، شکلات، عسل، کشمش، مویز و میوه‌های شیرین مثل انجیر، نارگیل، موز، خربزه و آناناس ترجیحا محدود و یا کمتر مصرف شوند.

انتهای پیام/+

منبع خبر : خراسان آنلاین

برچسب های اخبار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وب گردی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *