به گزارش افق امروز; گل سرخی متخصص طب ایرانی توصیه کرده است این موارد در روزهای گرم سال مراعات شود:
«در روزهای گرم تابستان افراد با مزاج گرم از مصرف غذاها و نوشیدنیهایی که حرارت بدن را بالا میبرد، خودداری کرده یا خوردن آن را محدود کنند.»
«مواد غذایی خوراکی با مزاج گرم شامل فلفل، زنجبیل، دارچین، زعفران، سسهای تند و خردل، سبزیجات تند مثل سیر، پیاز، ترخون، تره، نعنا، شاهی و شوید هستند که مصرف زیاد آن در روزهای گرم سال مناسب نیست.»
همچنین بهتر است مصرف شیرینیها، شکلات، عسل، کشمش، مویز و میوههای شیرین مثل انجیر، نارگیل، موز، خربزه و آناناس ترجیحا محدود و یا کمتر مصرف شوند.