به گزارش افق امروز;رئیس سازمان قضایی نیرو های مسلح استان، ضمن خیر مقدم و تسلیت ایام ماه محرم، به لزوم فرهنگ سازی در زمینه ضرورت مراجعه و استفاده مردم از وکیل در دعاوی کیفری و حقوقی اعم از مالی و غیر مالی به ویژه موارد فنی و پیچیده اشاره کرد و گفت: یکی از دلایل افزایش وارده و فزونی طافت فرسای کار قضات، طرح دعاوی ناقص و یا نادرست بدلیل عدم آگاهی برخی در تشکیل پرونده و عدم مراجعه به متخصص این رشته یعنی وکیل است . متاسفانه در جامعه ما ، چنین تلقی می شود که مردم بیشتر وکیل گریزند و دادگاه گرا، که این موضوع باید در جامعه نهادینه و تبیین شود و از ظرفیت بخش های مختلف و مرتبط برای آگاهی مردم استفاده شود. البته وکلای نیز با اعتماد سازی و تبیین واقعیت با بیان اقناعی برابر موازین ، زمینه تمایل مردم برای صلح و سازش و یا طرح درست و مستند دعاوی با اخلاق حرفه ای فراهم نمایند.
دهشیری پیشنهاد داد:با توجه به ظرفیت های خوب رسانه ها به ویژه برنامه های مختلف صدا و سیما مانند استفاده از فرصت برنامه حقوقی، قانون در شهر یا چتر قانون، ضمن همکاری با صدا و سیمای استان می توان در مورد اهمیت استفاده از کارشناس حقوقی در این برنامه ها صحبت کرد تا فرهنگ مراجعه به وکیل در بین مردم جا بیفتد.
این مقام قضایی بر آمادگی سازمان قضایی استان برای همکاری و تبیین مباحث حقوقی مرتبط با قانون مجازات جرایم نیروهای مسلح و آیین دادرسی جرایم مذکور با تمرکز بر صلاحیت های ذاتی و اضافی آن تاکید کرد و اظهار داشت برنامه آموزش و آگاه سازی برای کارآموزان وکالت می تواند مفید فایده و موجب کاهش اطاله دادرسی و یا ورودی پرونده گردد.
رئیس کانون وکلای دادگستری استان نیز با تشکر و قدردانی از زحمات غلامعلی دهشیری بابت تاسیس و تشکیل اولیه کانون در استان و همراهی وی با کانون وکلا، در زمان تصدی و سکانداری دادگستری استان، برای ایشان در سمت جدید ریاست سازمان قضایی استان که از حساسیت ویژه ای برخوردار است آرزوی تداوم موفقیت نمود.
دکتر جعفری در ادامه ضمن ارائه گزارش فعالیت های کانون وکلا در دوره اخیر، تفکیک مرز بین جرایم عمومی و جرایم نظامی را برای وکلا و مردم دشوار دانست و همچنین در خصوص عدم آشنایی مردم با برخی از مجوزهای قانونی که توسط امام ره و رهبر معظم انقلاب صادر شده گفت : این مجوزها نیاز به تبیین دارد تا جایی که برخی از وکلا و حتی برخی از قضات دادگستری،به صلاحیت های سازمان واقف نیستند، که یکی از راه های حل این موضوع ،برگزاری کارگاه های آموزشی مشترک است و ما از این پیشنهاد ریاست سازمان قضایی یزد برای حدود ۲۸۵ کار آموز فعلی کانون استقبال می کنیم.