راکتور احیای آهن اسفنجی

محموله غول پیکر جاده‌ها پس از یک سال به کرمان رسید

محمموله غول پیکر جاده‌ها که از مهر ماه سال گذشته از مبدا کارخانه ماشین سازی اراک حرکت کرده بود قرار بود پس از شش ماه به مقصد خود در کرمان برسد. اما این جا به جایی یک سال به طول انجامید.

به گزارش افق امروز; راکتور احیای آهن اسفنجی یک محموله معمولی نبود. این سازه بزرگ ۱۲متر عرض، ۴۰متر طول و ۴۲۰تن وزن بود که ابتدا این پرسش را مطرح کرد این انتقال چگونه صورت خواهد گرفت؟

جابه جایی این غول عظیم الجثه ابهامات زیادی داشت، در حالی که قطعه‌ای با این خصوصیات مهرماه سال پیش حرکت از مبدا شرکت ماشین‌سازی اراک را به مقصد مجتمع فولاد بوتیای ایرانیان واقع در چترود کرمان شروع کرد و به خاطر این جابه‌جایی بزرگ به عنوان پهن‌ترین و بلندترین محموله تاریخ حمل‌ونقل فوق سنگین کشور لقب گرفت.

دو ماشین اسکورت، دو شاگرد، یک مکانیک بوژی، یک نماینده و ۱۰ نفر اکیپ برق که با ۳ بالابرقی آنها را همراهی می‌کردند. کار ساخت آن‌ هم حدودا ۱۶ ماه زمان برده است. گفته می شود قبل از این، سه عدد دیگر در آمریکا، فرانسه و آلمان ساخته‌شده و این چهارمین‌بار در دنیاست که چنین قطعه‌ای ساخته می ‌شود.

جالب اینکه هر یک کیلومتر حرکت آنها میانگین ۶ ساعت طول می‌کشید. گاهی ۴۰ کیلومتر را ۵ ساعته طی کرده‌اند و گاهی بیشتر. حتی روزهایی بوده که کلا یک کیلومتر مسیر رفته‌اند.

آهن اسفنجی، نوعی آهن است که از احیای سنگ آهن به دست می‌آید و از آن برای ساختن فولاد استفاده می‌شود.
حالا این سازه غول پیکر در مجتمع فولاد بوتیای ایرانیان واقع در چترود کرمان نصب شده تا کار با راکتور احیای آهن اسفنجی به زودی آغاز شود.

انتهای پیام/+

منبع خبر : همشهری آنلاین

برچسب های اخبار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وب گردی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Search