به نقل از ایسنا، حمزه کرایلو در مراسم بزرگداشت هفته ملی مهارت که با حضور معاون آموزش فنی و حرفه ای کشور برگزار شد، اظهار کرد: تمامی تجهیزات آموزش فنی و حرفه ای استان گلستان در حال دِمده شدن است و برخی از کارگاه های ما دیگر قابلیت استفاده ندارد.
وی با بیان اینکه برای به روزرسانی تجهیزات فنی و حرفه ای با تمامی نمایندگان مردم گلستان در مجلس شورای اسلامی مکاتبه کردم، افزود: ما چارهای جز به روز رسانی برخی از کارگاه های فنی و حرفه ای نداریم، آموزش های مهارتی فرصت اشتغال ایجاد می کند و با توجه به این مهم باید در راستای تأمین و به روزرسانی تجهیزات گام برداشت.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای گلستان به کیفیت بخشی آموزش های فنی و حرفه ای تأکید کرد و یادآور شد: استان گلستان با محدودیت مربی فنی و حرفه ای مواجه است، در استان گلستان با یک هزار روستا و ۱۴ شهرستان تنها ۱۲۰ مربی فنی و حرفه ای وجود دارد.
کرایلو با بیان اینکه با استفاده از ظرفیت آموزش های آزاد در راستای رفع کمبود مربی فنی و حرفه ای در گلستان تلاش کردیم، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۱۸ کارگاه فنی و حرفه ای در استان گلستان فعالیت می کند که یک نقطه قوت محسوب می شود.
وی با بیان اینکه بالغ بر ۱۹ گروه هدف به فنی و حرفه ای مراجعه می کنند، خاطرنشان کرد: آموزش های حوزه فنی و حرفه ای را در چهار حوزه خدمات، صنعت، کشاورزی و فرهنگ و هنر تقسیم بندی کردیم که صنعت با بیشترین تعداد حرفه و دوره در صدر قرار دارد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای گلستان با بیان اینکه از راه اندازی مراکز جوار کارگاهی در استان گلستان خبر داد و گفت: با توجه به اینکه گلستان استانی کشاورزی است فنی و حرفه ای باید به توسعه حوزه کشاورزی و رونق صنایع تبدیلی کمک کند.
کرایلو با بیان اینکه مجموعه بخش خصوصی فنی و حرفه ای مجموعه ای فعال و بالنده است، تأکید کرد: درخواست ما از دستگاه هایی مانند کمیته امداد، شهرک های صنعتی و دیگر دستگاه ها این است که شرکای اجتماعی ما را رقیب خود نپندارند و از ظرفیت این بخش بهره مند شوند.