ماموگرافی، راهکار تشخیص زودهنگام سرطان

یک متخصص رادیولوژی گفت: سرطان پستان شایع‌ترین سرطان در جهان است و از هر هشت زن، یک نفر به این بیماری مبتلا می‌شود که تشخیص زودهنگام این بیماری از طریق ماموگرافی می‌تواند به تشخیص زودهنگام و درمان موفقیت‌آمیز آن کمک کند. 

به گزارش افق امروزسرطان و عوارض آن، یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های زندگی هر شهروند است که هزینه‌های بالایی را بر آنها تحمیل می‌کند و خبر خوب اینکه با اصلاح سبک زندگی و انجام معاینه‌های دوره‌ای و تست‌های پزشکی به‌عنوان یک ابزار قدرتمند در تشخیص زودهنگام می‌توان از بروز سرطان و یا پیشرفت آن جلوگیری کرده و شانس نجات بیشتری را برای بیمار فراهم آورد.
سید وحید ذبیحی حسینی، اظهار کرد: اگر سرطان پستان در مراحل اولیه شناسایی شود، امکان درمان بدون نیاز به شیمی‌درمانی وجود دارد و این امر می‌تواند کیفیت زندگی بیمار را به طرز قابل توجهی افزایش دهد.مدی
ر گروه رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به نگرانی‌های مربوط به اشعه در ماموگرافی، تصریح کرد: دوز اشعه در ماموگرافی بسیار کم است و تقریباً معادل میزان اشعه‌ای است که هر فرد در زندگی روزمره خود طی چند هفته دریافت می‌کند.
وی به ترس‌های بیماران از درد ناشی از این روش اشاره کرد و گفت: فشرده‌سازی بافت پستان در هنگام ماموگرافی ممکن است کمی ناراحت‌کننده باشد، اما این فرآیند برای بهبود کیفیت تصویر ضروری است و بسیاری از بیماران پس از انجام این آزمایش متوجه می‌شوند که نگرانی‌هایشان بی‌مورد بوده است.
ذبیحی حسینی افزود: رادیولوژی مداخله‌ای می‌تواند از جراحی‌های غیرضروری جلوگیری کند و در مواردی که بیمار دچار تجمع مایع در قفسه سینه است، می‌توان با یک روش کم‌تهاجمی مایع را تخلیه کرد.وی اظهار کرد: راه‌اندازی دستگاه‌های پیشرفته‌ای مانند سی‌تی آنژیوگرافی و سی‌تی فلوروسکوپی در بیمارستان شهید بهشتی کاشان، به ما امکان می‌دهد که با دقت بیشتری به تشخیص و درمان بیماری‌ها بپردازیم.
این عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: آگاهی از روش‌های غربالگری و تشخیصی می‌تواند به بیماران کمک کند تا با اطمینان بیشتری برای انجام آزمایش‌های لازم در خصوصی سلامتی خود اقدام کرده و از بیماری پیشگیری کنند.
ذبیحی افزود: مردم باید بدانند که پیشگیری و تشخیص زودهنگام بیماری‌ها از طریق تصویربرداری پزشکی می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی و کاهش هزینه‌های درمان کمک کند.وی با قدردانی از مشارکت شهروندان نیکوکار تصریح کرد: خیران سلامت با حمایت‌های مالی خود در تأمین تجهیزات پزشکی می‌توانند در پیشرفت و توسعه خدمات پزشکی در منطقه همکاری کنند.

انتهای پیام/+

برچسب های اخبار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وب گردی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Search