مراقب این سس محبوب و خوشمزه باش!

کچاپ یکی از پرطرفدارترین سس‌های دنیا است که در کنار انواع غذاها سرو می‌شود.

به گزارش افق امروز

سس کچاپ در ترکیبات خود حاوی بسیاری از مواد مضر برای سلامتی انسان است و مصرف بیش از حد سس گوجه فرنگی یا کچاب بیماری‌های جدی برای کودکان به دنبال دارد.

سس کچاپ - تغذيه - آشپزي - ادويه

 به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، در حالی که کارشناسان درباره خوردن زیاد سس کچاپ هشدار می‌دهند، اما همچنان این ماده غذایی در نزد بسیاری از مردم محبوب است.

دکتر شریف هاتا مشاور بهداشت عمومی و درمان‌های پیشگیرانه می‌گوید: سس کچاپ در ترکیبات خود حاوی بسیاری از مواد مضر برای سلامتی انسان است.

او  افزود که از جمله این مواد خطرناک، کنسانتره گوجه‌فرنگی، شربت ذرت با فروکتوز بالا، سرکه مقطر، شکر و مواد نگهدارنده است.

این پزشک تاکید کرد: مصرف زیاد سس گوجه‌فرنگی آسیب‌های زیادی به سلامتی وارد می‌کند و تبعاتی از جمله چاقی و دیابت را به دنبال دارد؛ زیرا حاوی مقادیر زیادی قند است. کچاپ همچنین سلول‌های کبدی را از بین می‌برد، زیرا حاوی درصد بالایی از شربت ذرت با فروکتوز بالا است.

مصرف بیش از حد سس گوجه‌فرنگی یا کچاپ باعث تضعیف ایمنی بدن می‌شود و کودکان را به بیماری‌های سیستم عصبی مانند اوتیسم مبتلا می‌کند؛ زیرا حاوی مقادیر زیادی جیوه است که یک ماده معدنی بسیار سمی است و باعث ایجاد عوارض در مغز می‌شود.

انتهای پیام/+

برچسب های اخبار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وب گردی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Search