مصرف غذای فریزری

مرگ در اثر مصرف غذای فریزری

چند سال پیش، ۹ نفر از خانواده ۱۲ نفره چینی، غذایی را که حدود ۱ سال در فریزر مانده بود، خوردند و پس از چند روز همگی جانشان را از دست دادند. پزشکان پس از بررسی مرگ این افراد، علت و روش پیشگیری از چنین رویدادی را توضیح دادند.

به گزارش افق امروز ۴ سال پیش در خبرها آمد که ۹ نفر از اعضای ۱۲ نفره خانواده‌ای چینی، غذایی تهیه شده از محصولات تخمیری ذرت را که حدود ۱ سال در فریزر مانده بود خوردند و خیلی زود دچار تهوع، شکم‌درد همراه با استفراغ شدند و در کمتر از چند روز جان باختند.

در بررسی‌ها مشخص شد غذای مصرفی و همچنین دستگاه گوارش آنها حاوی مقادیر بالایی از اسید بونگ‌کرکیک (Bongkrekic) بوده است. این اسید معمولا در محصولات تخمیری ذرت یا نارگیل یافت شده و در دماهای بین ۲۲ تا ۳۳ درجه سلسیوس تولید می‌شود.

 بنابراین غذاهایی که با استفاده از این محصولات تهیه می‌شوند را باید وقتی تازه هستند، مصرف کرد یا یخ‌زدایی آنها را با دقت انجام داد. این اسید، اندام‌های داخلی بدن، کبد، کلیه و مغز را هدف قرار می‌دهد.

مرگ در اثر مصرف غذای فریزری/ یک حادثه عجیب در چین

بنابه گفته کارشناسان تغذیه و سلامت، بهتر است محصولاتی که حاوی ذرت یا نارگیل‌های تخمیرشده هستند، هرگز فریزری نشوند اما درصورت فریزری شدن، یخ آنها در یخچال باز شود و از قرار دادن این مواد غذایی در فضای باز پرهیز شود. البته متخصصان تغذیه معتقدند هیچ نوع غذای یخ‌زده را نباید در فضای باز خانه، یخ‌زدایی کرد و بهترین روش قرار دادن آنها در یخچال است.

انتهای پیام/+

برچسب های اخبار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وب گردی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Search