به گزارش افق امروز; حجت الاسلام سید محمدرضا واحدی، نویسنده در مراسم رونمایی از تازهترین کتاب خود به نگاه نامناسب برخی نسبت به رمان نوشتن او اشاره کرد.
این روحانی و نویسنده کتاب «من مریم مقدس میخواستم» بیان کرد: برخی رمان نوشتن من را ننگ دانستند و تصورشان این بود که یک آخوند باید فقط حدیث و نماز بخواند و وعظ کند. دوستی در جلسهای گفت حسن رمان نوشتن یک روحانی این است که او دیالوگ میکند و مونولوگ حرف نمیزند و یک سویه از فراز منبر با زیرمجموعه صحبت نمیکند، بلکه خودش را با مردم برابر میبیند. کدام نویسندهای هست که دغدغههای خودش را در رمانش ننوشته باشد، بلکه مهم این است به گونهای نوشته شود که منبر مستقیم نباشد حتی میگویند در تربیت فرزند خود نصیحت مستقیم نکن.
این نویسنده گفت: تصور خودم از رمان، بهم ریختن پازلهایی است تا لذت کشف و چینش آن را به مخاطب دهم و بازخوردی که تاکنون از آن گرفتم مثبت بوده است. سبک و تقلیدم از غربیها نبوده است و واکنشهای خوبی از آن گرفتم. من این کتاب را برای دهه هفتادیها نوشتم و چند نسل در این کتاب حضور دارند. تمام دغدغههای جوانان دهه ۷۰ و ۸۰ را در زندگی اجتماعی و خانوادهای امروز در این کتاب آوردم. در این کتاب حتی به مسائل سیاسی پرداخته و سعی شده به دغدغه جوانان اشاره شود.
در مراسم رونمایی کتاب «من مریم مقدس میخواستم» محصول نشر عهد مانا، افرادی چون سید محمدحسین حجازی، مدیرعامل منطقه فرهنگی و گردشگری عباسآباد، امیر تقیخانی دستیار و مشاور فرهنگی فرمانده کل ارتش، سید حسن حسینی ارسنجانی نویسنده، محمدرضا شرفیخبوشان نویسنده و شاعر، خسرو باباخانی نویسنده و مهدی قزلی مدیر خانه شعر و ادبیات هم حضور داشتند.
خبوشان در این مراسم گفت: وقتی دنیا میبیند که علمای دینی ما آرا و اندیشه خود را در قالب رمان برای مخاطبان و مردم بیان میکنند، ذائقه ما را شیرین میکند که این به معنای انسان آگاه و پیشرفته امروزی است.
محمدرضا واحدی که پیش از این با رمان پرفروش «آقای سلیمان، میشود من بخوابم؟» توانایی خود را نشان داده بود، در رمان «من مریم مقدس میخواستم» میخواهد به چالشهای مذهبی و دینی نسل حاضر بپردازد. در این کتاب، سه نسل حضور دارند و به هم پیوند میخورند و شاید نقطه جذاب ماجرا اینجا باشد که خواننده کتاب با جامعهشناسی و فرهنگ دوسه نسل آشنا میشود.
نویسنده که معتقد است با زبان دهه شصتیها و دهه هفتادیها نمیتوان با نسل امروز صحبت کرد، و هر نسلی ادبیات، اقتضائات و روانشناسی خودش را دارد و با هوشمندی و تکنولوژی خاص دوره خودش ارتباط دارد، تلاش کرده همراه با داستان و شخصیتهای کتابش، خواننده را میخکوب ماجراهای جذابش کند و همزمان درسهایی آموزنده از زندگی برای آنان داشته باشد.