موزه دفاع مقدس فارس

موزه دفاع مقدس فارس نیازمند توسعه فضا و محتوا

 بنا به گفته مسئولان، از همان سال ۱۶ سال گذشته که ساخت موزه دفاع مقدس فارس آغاز شد، هدف این بود که این باغ موزه به "قبله‌گاه فرهنگی دفاع مقدس" استان تبدیل شود که بنا به ارزیابی ها گفته شده این موزه برای تحقق این هدف بزرگ نیازمند توسعه محتوایی و البته فضایی است.

به گزارش افق امروز  باغ موزه دفاع مقدس فارس همزمان با سفر رهبر معظم انقلاب در ۱۳۸۷ در خیابان غدیر شیراز اجرایی شد و تا اوایل دهه ۹۰ هسته اولیه آن ساخته شد اما تکمیل و تجهیز آن با کندی روبرو بود تا اینکه سال ۹۶ کمی سرعت گرفت، بخش‌های محتوایی مختلف آن راه‌اندازی شد و در معرض بازدید مردم قرار گرفت تا جایی که بر اساس آمار مدیرکل حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس، در سال ۱۴۰۲حدود ۵۰ هزار نفر از آن بازدید کردند.

به گفته سردار سعید کوشکی مدیرکل حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس فارس در ساخت همه این بخش‌ها تلاش شده تا ۲ عنصر نو و تازگی مد نظر قرار گیرد تا در مواجهه دانشجویان و دانش‌آموزان، آنها را به فضایی متفاوت و جذاب هدایت کند.

نماد اصلی این باغ موزه که در میانه آن چشم و نظر هر بیننده را به خود جذب می‌کند، ساختمان زره‌پوش موزه است که از ۴۲ هزار پلاک جانبازان، آزادگان و شهدای فارس ساخته شده و مشخصات این ایثارگران فارسی بر روی هر قطعه پلاک درج است.

این پلاک‌ها در قامت ۱۸ سرو به یکدیگر بافته شده و پایین آن نیز دور تا دور منقش به گل و مرغ است که به دست هنرمندان صنایع دستی شیراز به مثابه نمادی از وطن نگارگری شده است.

انتهای پیام/+

برچسب های اخبار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وب گردی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Search