به گزارش افق امروز
به نقل از روابط عمومی دامپزشکی شهرستان بافق، فرزانه سالاری ضمن اشاره به گرم شدن هوا و اهمیت دمای مناسب برای شرایط نگهداری فراورده های خام دامی مانند گوشت در رستورانها خاطر نشان کرد: فرآورده های خام دامی منجمد موجود در سردخانه های رستورانها و مراکز عرضه باید دارای تاریخ تولید و انقضاء بوده و مبدا تولید آن مشخص باشد.
سالاری افزود: بازرسان دامپزشکی بافق در طی بازدید ها، اطلاعات لازم را در خصوص نحوه نگهداری و چیدمان فرآورده های خام دامی در سردخانه های نگهداری به متصدیان مربوطه ارائه می دهند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: نظارتهای دامپزشکی با هدف اطمینان بخشی به عموم مردم از سلامت مواد غذایی و پیشگیری از بروز بیماریهای منتقله از غذا می باشد که در نهایت منجر به برقراری امنیت غذایی و سلامت شهروندان می گردد و در این مسیر همشهریان میتوانند هرگونه تخلف بهداشتی دامپزشکی را با تماس با سامانه فوریتهای دامپزشکی ۱۵۱۲ جهت بررسی و برخورد قانونی اطلاع دهند.