به گزارش افق امروز : سید محسن حسینی در سخنانی تاکید کرد که همافزایی و تقویت همکاریهای بین دستگاهی و اجرای طرحهای مشترک با نهادهای خدماترسان شهری، از جمله راهبردهای مهم در جهت بهبود مدیریت شهری است. وی افزود: توانمندسازی کارکنان شهرداری از طریق آموزشهای عمومی و تخصصی، بهرهگیری از ابزارهای نوین تأمین مالی همچون انتشار اوراق مشارکت و فاینانس، و ارائه مشوقهای لازم برای افزایش سرمایهگذاری با توجه به ظرفیتهای پیشبینیشده در آئیننامه ماده (۲) قانون درآمد پایدار و هزینه شهرداریها و دهیاریها، از جمله اولویتهای مهم این راهبردها به شمار میروند.
وی همچنین به دیگر راهبردهای مدنظر اشاره کرد و افزود: خرید و استفاده از کالاها و خدمات داخلی با رویکرد حمایت از تولیدات ملی، ایمنسازی شهر در برابر سیل، آتشسوزی و سایر حوادث غیرمترقبه، و اجرای طرحهای توسعه فضای سبز و مدیریت پسماند، از جمله اقداماتی است که به دنبال آن هستیم. مهندس حسینی همچنین به اهمیت احیای بافتهای فرهنگی و تاریخی، نوسازی بافتهای فرسوده شهری، توانمندسازی حاشیهنشینان و سکونتگاههای غیررسمی و مناسبسازی محیط شهری برای معلولان، سالمندان، بانوان و کودکان اشاره کرده و تاکید کرد که این اقدامات باید با همکاری سایر دستگاههای اجرایی انجام گیرد.
وی در ادامه گفت: اولویتبندی طرحها با تاکید بر تکمیل پروژههای نیمهتمام، توسعه ورزشهای همگانی، توجه به فرهنگ ایرانی-اسلامی در مدیریت شهری، و اصلاح الگوی مصرف از دیگر برنامههای کلیدی است. همچنین، استفاده از فناوریهای نوین و هوشمندسازی در مدیریت شهری، ساماندهی نظام آمار و اطلاعات شهری، و تشویق پژوهشمحوری در طرحهای شهری و بهرهگیری از ظرفیت استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان از دیگر اولویتهای این راهبردها محسوب میشود. مهندس حسینی در پایان اشاره کرد که باید خیابانها و معابر عمومی پر تردد نیز برای توسعه وسایل حمل و نقل عمومی مناسبسازی شوند.