سخنگوی وزیر امور خارجه آمریکا

ابراز بی‌اطلاعی سخنگوی وزارت خارجه آمریکا از عملیات انفجار پیجرها در لبنان

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در یک نشست خبری از حمله پیجری روز گذشته به لبنان ابراز بی‌اطلاعی کرد.

به گزارش افق امروز; متئو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری روزانه بدون محکوم کردن حمله پیجری امروز در لبنان مدعی شد این حمله از قبل به واشنگتن اطلاع داده نشده است. میلر گفت: «ایالات متحده در این حمله نقش نداشت. آمریکا از قبل از این رویداد مطلع نبود و ما در مقطع کنونی در حال جمع‌اوری اطلاعات درباره آن هستند.»

میلر تصریح کرد: «ما به جمع آوری اطلاعات ادامه می دهیم. من در حال حاضر هیچ گزارش عمومی برای ارائه ندارم، اما ما در حال جمع آوری اطلاعات به همان روشی هستیم که روزنامه نگاران در سراسر جهان هستند تا حقایق را در مورد وقایع جمع آوری کنیم.»

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا بدون محکوم کردن انفجارهای پیجری امروز در لبنان گفت: «این حمله از قبل به واشنگتن اطلاع داده نشده است.»

میلر ادامه داد: «ما هیچ ارزیابی در مورد هویت مسئول انفجارهای تجهیزات ارتباطی در لبنان نداریم و غیرنظامیان هدف مشروع هیچ نوع عملیاتی نیستند.»

او در عین حال افزود که واشنگتن همواره نگران هرگونه رویدادی است که می‌تواند تنش‌ها را در خاورمیانه افزایش دهد. ارزیابی ما این است که دیپلماسی مناسب‌ترین راه برای بازگرداندن اسرائیلی‌ها به روستاها و شهرهایشان در شمال است.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تصریح کرد: «تشدید تنش نظامی به هدف اسرائیل برای بازگرداندن آوارگان اسرائیلی به شمال کمکی نخواهد کرد.»

او درباره نقش این انفجارها و تحولات در لبنان بر مذاکرات آتش بس غزه نیز گفت: «هنوز زود است که بگوییم آیا اتفاقات لبنان بر مذاکرات آتش بس غزه تأثیر خواهد گذاشت یا خیر.»

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: «ما خواهان یافتن یک راه حل دیپلماتیک برای درگیری میان اسرائیل و حزب الله هستیم. جلوگیری از درگیری میان اسرائیل و حزب‌الله به سمت تشدید بیشتر، تنها مسئولیت واشنگتن نیست.»

او افزود: «طرف‌های منطقه‌ای و بین‌المللی مسئولیت مهار درگیری را بر عهده دارند و ما از هر نقشی برای دستیابی به این هدف استقبال می‌کنیم.»

میلر تصریح کرد: «همه مردم باید بتوانند به خانه برگردند. بهترین راه برای بازگشت آنها به خانه‌هایشان چیست؟ ما معتقدیم که راه حل دیپلماتیک بهترین راه برای بازگرداندن آنها به خانه هایشان است. زیرا اگر به آنچه که یک درگیری نظامی منجر می شود، نگاه کنید، شرایط بازگشت این خانواده ها در هر دو طرف مرز به خانه هایشان بسیار سخت می شود.»

 

 

انتهای پیام/+

منبع خبر : العالم

برچسب های اخبار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وب گردی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Search