پیشنهاد ژنرال آلمانی برای حمله اوکراین به فرودگاه‌های روسیه

یکی از ژنرال‌های آلمانی پیشنهاد کرده که اوکراین باید حمله به فرودگاه‌ها و کارخانجات تولید سلاح در عمق خاک روسیه را به منظور فشار وارد کردن بر این کشور مدنظر قرار دهد.

به گزارش افق امروز

ژنرال «کریستین فرویدینگ» که بر کمک رسانی نظامی آلمان به اوکراین نظارت دارد به کی‌یف توصیه کرد تا قدرت نظامی روسیه را تضعیف کند.

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، وی افزود: «اوکراین می‌تواند به صورت غیرمستقیم بر پتانسیل نیروهای روسی پیش از آنکه آنها مستقر شوند، تاثیر بگذارد. اوکراین می‌تواند با ظرفیت‌های هوابرد دوربرد به فرودگاه‌ها و جنگنده‌های روسیه پیش از آنکه این کشور از آنها استفاده کند، حمله کند. کی‌یف همچنین می‌تواند کارخانجات تولید مهمات و تسلیحات روسیه را هدف قرار دهد.»

فرویدینگ همچنین از اینکه روسیه علیرغم تحریم‌های غرب، تولید پهپادها، موشک‌های کروز و سیستم‌های بالستیک خود را افزایش داده است، ابراز تاسف کرد و افزود: «ما باید بررسی کنیم که آیا اقدامات اقتصادی ما کافی بوده است و در کجا می‌توانیم فشار بیشتری اعمال کنیم، به ویژه برای محدود کردن قابلیت‌های تولیدی روسیه.»

این ژنرال آلمانی در ادامه همچنین به محدودیت‌های موشک‌های دفاع هوایی پاتریوت ساخت آمریکا در برابر موج پهپادهای روسی اشاره کرد.

او توضیح داد: «هزینه یک پهپاد بسته به مدل آن حدود ۳۰ تا ۵۰ هزار یورو (۳۴ تا ۵۸ هزار دلار) است. سرنگون کردن آن با موشک پاتریوت که بیش از پنج میلیون یورو هزینه دارد، اسراف است. ما به اقدامات متقابلی نیاز داریم که ۲ تا ۴ هزار یورو هزینه داشته باشد، به خصوص که روسیه قصد دارد ظرفیت تولید خود را بیشتر افزایش دهد.»

سال گذشته، دولت جو بایدن، رئیس جمهور سابق آمریکا به اوکراین اجازه داد تا از سلاح‌های دوربرد آمریکایی برای حمله به داخل روسیه استفاده کند، هرچند محدودیت‌های قابل توجهی در برد و انتخاب هدف وجود داشت.

گزارش‌های رسانه‌ای در آن زمان حاکی از آن بود که به کی‌یف اجازه حمله به فرودگاه‌های اصلی روسیه داده نشده است.

ژنرال فرویدینگ اوایل ماه جاری میلادی تایید کرد که اوکراین اولین محموله موشک‌های دوربرد را که توسط برلین تامین مالی شده است، قبل از پایان ماه ژوئیه دریافت خواهد کرد.

با این حال، آلمان به دلیل نگرانی‌های مربوط به افزایش تنش‌ها، تمایلی به ارسال موشک‌های دوربرد تاروس نداشته است.

اوایل ماه جاری میلادی نیز دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین پس از آنکه بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان گفت که نیروهای نظامی آلمان باید در صورت لزوم آماده «کشتن» سربازان روسی باشند، اظهار داشت که برلین «دوباره خطرناک» می‌شود.

مسکو همچنین رهبری آلمان را به حمایت از «رویارویی» و دنبال کردن «بسیج تهاجمی اروپا علیه روسیه» متهم کرد.

انتهای پیام/+

برچسب های اخبار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وب گردی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Search