به گزارش افق امروز، به نقل از روابط عمومی پارک علم و فناوری گلستان، در این نشست صمیمانه که با حضور تیم مدیریتی جدید پارک علم و فناوری گلستان در محل کارخانه نوآوری گرگان برگزار شد، حسین مومنی درباره الزامات تحقق شعار «سرمایهگذاری برای تولید» بیان کرد: اقتصاد دانشبنیان میتواند به تحقق این شعار کمک کند؛ البته که ما در این مسیر با برخی کمبودها در کشور و همچنین استان مواجه هستیم که مهمترین آن کمبود زیرساختها است که برنامه مدونی در این زمینه داریم.
وی یکی دیگر از مسائل و مشکلات در حوزه اقتصاد دانشبنیان را موضوع سرمایهگذاری برشمرد و گفت: به دنبال تدوین و اجرایی کردن اطلس سرمایهگذاری در استان هستیم تا بتوانیم سرمایهگذار را به سرمایهپذیر وصل کرده، طرحهای قابل سرمایه گذاری را احصا و نمونههای موفق را حمایت کنیم.
مومنی یکی از مشکلات استان برای ارتقای اکوسیستم فناوری و نوآوری را فقدان کاگزاران و شتابدهندههای تخصصی دانست و افزود: با برنامهریزی که انجام شده امیدواریم این موضوع را بزودی برطرف کنیم؛ به دنبال این هستیم تا در حوزههای مختلف مانند برندینگ، ورود به بازار، تجاریسازی، صادرات و تولید محتوا کارگزاران تخصصی در استان داشته باشیم.
وی بر لزوم مدیریت فضای کار اشتراکی نیز تأکید کرد و گفت: در این باره با یک مجموعه خوب در سطح ملی در حال رایزنی هستیم و تلاش میکنیم این موضوع نیز خیلی زود به نتیجه برسد.
رئیس پارک علم و فناوری گلستان با بیان اینکه امسال برنامه ویژهای در زمینه هوش مصنوعی داریم، گفت: معتقدم اگر پارکهای علم و فناوری در حوزه هوش مصنوعی برنامه نداشته باشند دیگر از رده خارج خواهند شد. سهم مارکت Ai در دنیا ۴۵۵ میلیارد دلار است که قرار است در سال ۲۰۳۰ به ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد دلار برسد و باید از این ظرفیت در حوزههای مختلف مانند فناوری اطلاعات، شیمی، پلیمر، صنایع دستی، کشاورزی و غیره استفاده کرد تا بتوانیم سهم خود را در این بازار افزایش دهیم.
گفتنی است در این دیدار مدیران شرکتهای حاضر یکایک به بیان مسائل و مشکلات کاری خود پرداختند.