معرفی ۸ ماده غذایی برای حفظ سلامت مغز بعد از ۵۰ سالگی
- کد خبر: 109081
- /
- 16 آبان 1402 - ۱۰:۰۲
- /
- اخبار برتر, سلامت
به گزارش افق امروز و به نقل از خبر آنلاین ،
با افزایش سن طبیعی است که سلامت مغز هم کاهش پیدا کند؛ از همین رو حفظ سلامت مغز بعد از ۵۰ سالگی برای رفاه کلی و افزایش طول عمر باکیفیت ضروری است. پیروی از یک رژیم غذایی سرشار از مواد مغذی و داشتن فعالیتهای تحریککننده ذهنی راههای مناسبی برای حفظ سلامت مغز در کهنسالی هستند.