طرز تهیه پای همبرگر با سس قارچ

پای همبرگر با سس قارچ برای افطار بسیار مقوی و مناسب و راحت درست می‌شود. این غذا از موادی چون گوشت چرخ‌کرده و سیب‌زمینی و نخودفرنگی و هویج درست می‌شود. همچنین سس قارچ خوشمزه بر روی این غذا مزه آن را دو چندان خواهد کرد.

گوشت

افق امروز به نقل از اوکالا، البته خیلی‌ها بر این تصورند که پای همبرگر همان همبرگری است که با گوشت چرخ کرده و پیاز درست می شود و به صورت تنوری یا سرخ کردنی سرو می‌شود. این همبرگر کاملاً متفاوت است و مطمئناً بعد از درست کردن آن طرفدار آن خواهید شد. بیس اصلی این غذا گوشت چرخ کرده و سیب زمینی است و ترکیب این دو ماده غذایی طعمی دلپذیر به غذای شما خواهد داد.

برای تهیه غذای خوشمزه پای همبرگری با سس قارچ مواد زیر نیاز است:

  • گوشت چرخ شده: ۱ کیلو
  • سیب‌زمینی: ۸ عدد متوسط
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۳ حبه
  • هویج: ۲ تا ۳ عدد
  • نخودفرنگی: ۱ لیوان
  • جعفری خردشده: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان کافی

در یک ماهی‌تابه روغن ریخته و پیاز و سیر را داخل آن تفت می‌دهیم. گوشت چرخ‌کرده را اضافه می‌کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه و در نهایت رب گوجه‌فرنگی را به مواد می‌زنیم و همراه با گوشت آن را تفت می‌دهیم.

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده و می‌گذاریم داغ شود.

سیب‌زمینی را کاملاً می‌شوریم و پوست آن را کنده و به حلقه‌های باریک خرد می‌کنیم. هویج را نیز خرد می‌کنیم.

در یک ظرف نسوز مقداری روغن ریخته و گوشت را داخل ظرف می‌ریزیم و روی گوشت هویج و نخودفرنگی پخته‌شده و سیب‌زمینی‌های حلقه شده را می‌چینیم.

مواد لازم برای سس قارچ:

  • کره: ۴ قاشق سوپ‌خوری
  • آرد: ۴ قاشق سوپ‌خوری
  • شیر: ۲ پیمانه
  • قارچ ریز شده: ۱ پیمانه
  • نعنای خردشده: ۱ قاشق چای‌خوری
  • رزماری خردشده: ۱ قاشق چای‌خوری

پای همبرگر با سس قارچ

برای تهیه سس قارچ در یک تابه کره را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی کره  آب شد، آرد را اضافه کرده و تفت دهید. حالا به‌آرامی شیر را روی آرد بریزید و به هم زدن ادامه دهید. نعنا، رزماری، نمک و فلفل را هم اضافه کنید. حالا قارچ‌های ریز خردشده را داخل تابه بریزید. صبر کنید تا کمی غلیظ شود، سپس حرارت را خاموش‌کنید.

سس قارچ را به آرامی روی مواد ریخته به‌طوری‌که کل سطح گوشت و مواد را سس قارچ بگیرد. ظرف را داخل فر حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه قرار دهید تا سیب‌زمینی کاملاً بپزد. وقتی از فر غذا را درآوردیم روی آن را با جعفری خردشده تزئین می‌کنیم.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *