ساندویچ مرغ

فست فودها، علاوه بر صرفه جویی در زمان، راحتی معایبی از جمله چاقی، افزایش چربی های مضر، کمبود مواد مغذی، و افزایش فشار خون برای مصرف کنندگان می باشد. ساندویچ های خانگی در مقایسه با فست فود های بازاری ارزش غذایی بالاتری دارند و سالم تر هستند.

افق امروز به نقل از تصویر زندگی، در این بخش طرز تهیه انواع ساندویچ با طرز تهیه ساندویچ مرغ خانگی با سس مایونز در خدمت شما لذت جویان و همراهان همیشگی مجله تصویر زندگی هستیم.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ خانگی

نان تست ۱ بسته
کالباس ۲۵۰ گرم
گردو ۲۵۰ گرم
خیار شور به میزان لازم
جعفری به میزان لازم
سس مایونز به میزان لازم
سینه مرغ ۲ عدد
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۳۰ دقیقه
مجموع زمان پخت: ۴۵ دقیقه

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس مایونز

مرغ پخته و خرد شده را با جعفری و خیارشور خرد کرده و کالباس و سس مایونز مخلوط کنید .

حالا روی نان تست مالیده و یکی دیگر از نان را روی مواد گذاشته با دست کمی فشار دهید تا دو تکه نان به هم بچسبند بعد مثلثی شکل برش بدهید. اگر نان تست دوست نداشتید می توانید از نان همبرگر خانگی که قبلا طرز تهیه‌ش رو در بخش طرز تهیه انواع نان خانگی آموزش دادیم استفاده کنید.

به دو طرف نان کمی سس زده و داخل جعفری و هویچ و کنجد جداگانه زده داخل سینی بچینید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *