طرز تهیه سیب زمینی تنوری رستورانی معطر در فر

با طرز تهیه سیب زمینی تنوری با ما همراه باشید.

افق امروز به نقل از تصویر زندگی، سیب زمینی تنوری یکی از خوشمزه ترین غذاها میباشد. برای تهیه سیب زمینی تنوری خوش طعم تر همراه ما باشید.

مواد لازم برای سیب زمینی تنوری (۱۰ نفر)

سیب زمینی ۴ عدد
روغن زیتون ۱ چهارم لیوان
پنیر پارمزان (رنده شده) ۱ چهارم لیوان
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
پودر موسیر ۱ قاشق چایخوری
آویشن ۱ قاشق چایخوری
جعفری (ساطوری شده و تازه) ۲ قاشق غذاخوری
گلپر ۲ قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زعفران (آب کرده) به میزان لازم
آماده سازی: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۶۰ دقیقه
مجموع زمان پخت: ۹۰ دقیقه

 

طرز تهیه سیب زمینی تنوری رستورانی (آتیشی) :

جهت تهیه سیب زمینی تنوری معطر ابتدا سیب زمینی را با پوست شسته و نصف کنید و هر قسمت را از درازا به ۳قسمت تقسیم کنید. ظرفی را با آب سرد و یخ پر کرده و سیب زمینی ها را داخل آن قرار دهید و نیم ساعت صبر کرده و بعد آنها را خارج کرده و با حوله کاملا خشک کنید.
روغن زیتون، نصف پودر سیر، نصف پودر موسیر، زعفران، نصف آویشن، فلفل و نمک را مخلوط کرده و آنها را داخل نایلون ریخته و سیب زمینی ها را به آن اضافه کنید و نایلون را خوب تکان دهید و حدود نیم ساعت آن را داخل یخچال استراحت دهید و بعد مجددا مخلوط کرده و آنها را از صافی رد کنید.

سیب زمینی تنوری معطر

 

داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و سیب زمینی ها را روی آن بچینید و بقیه ادویه ها را روی سیب زمینی بریزید (گلپر را هم اضافه کنید)، قلمو را به روغن زیتون آغشته کرده و آن را روی سیب زمینی ها بکشید و بعد سینی را داخل فر با حرارت ۲۴۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا۴۰ دقیقه قرار دهید تا سیب زمینی ها خوب برشته و طلایی شوند.

 

سیب زمینی تنوری معطر

سیب زمینی های کباب شده را همانطور داغ داخل ظرفی بریزید سپس مخلوط پنیر پارمزان رنده شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید ، کمی کاسه را تکان دهید تا مواد مخلوط شوند سپس داخل ظرف بریزید و با سس گوجه فرنگی سرو کنید.

سیب زمینی تنوری معطر
سیب زمینی تنوری در فر

 

 

فوت و فن تهیه سیب زمینی تنوری خانگی مثل رستورانی

  1. در صورت تمایل به جای روغن زیتون از کره استفاده کنید.
  2. میتوانید مقداری دارچین هم به ادویه ها اضافه کنید.
  3. در صورت تمایل به جای پنیر پارمزان از پنیر پیتزا استفاده کنید و آن را خوب رنده کنید تا کاملا ریز شود.

نوش جان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *