گامهای مهم در بازطراحی ثبت شرکتها تشریح شد

مدیرکل ثبت شرکت‌ها و مؤسسات غیرتجاری کشور گفت: ثبت شرکتها پیشانی فعالیتهای اقتصادی کشور است و با بازطراحی این مجموعه به سمت هوشمندسازی پیش خواهیم رفت.

ابوالفضل نصیری در جلسه هم اندیشی فعالین اقتصادی و سازمانهای مردم نهاد یزد با مدیران ثبت شرکتها و موسسات کشور و استان یزد با اشاره به حمایت‌های هرچه بیشتر حقوقی و ثبتی از فعالان اقتصادی و شرکت‌های تولیدی اظهار داشت: در اجرای فرامین مقام معظم رهبری در تحقق شعار سال و دستورات رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، تمرکز عمده فرآیند‌های ثبت شرکت‌ها و مؤسسات غیرتجاری بر رفع موانع حقوقی و ثبتی شرکت‌های تولیدی و فعالین اقتصادی با استفاده از ظرفیت‌های قانونی و با همکاری سایر مبادی و دستگاه‌های ذیربط است که در این راستا ، “ستاد تخصصی رفع موانع و مشکلات ثبت شرکت‌های تولیدی” با مرکزیت اداره کل ثبت شرکت‌ها و با حضور سایر نهاد‌های متولی کسب و کار و تولید، تشکیل و فعال شده است.

وی با اشاره به اینکه یزد در بحث اقتصادی ، رکن محسوب می شود، افزود: شروع هر فعالیت اقتصادی از سازمان ثبت اسناد و اداره کل ثبت شرکتهاست که برای کمک به تسهیل در روند فعالیتها از ابتدای سال الکترونیکی شدن فعالیتها و در ادامه، هوشمندسازی در دستور کار قرار گرفت.

مدیرکل ثبت شرکتها کشور با اشاره به الکترونیکی شدن پنج فرآیند این اداره کل خبر داد و گفت: راه اندازی امضای الکترونیک اسناد تأسیس و تغییرات شرکت‌ها و مؤسسات غیرتجاری و پرداخت الکترونیکی حق الثبت اشخاص حقوقی در تهران و عملیاتی شدن در سراسر کشور یکی این فعالیتهاست که در شناسایی شرکتهای صوری کمک بسیار شایانی داشت.
نصیری اضافه کرد: در ابتدای راه مشکلات زیادی داشتیم ولی الان امضای الکترونیکی در کشور ۹۹/۵ درصد و در استان یزد بصورت ۱۰۰درصد اجرایی شده است.

وی با بیان اینکه فرآیند ثبت شرکت‌ها در سامانه جامع ثبت شرکت‌ها متحول و الکترونیک شده و مراجعات حضوری کاهش یافته است ، ادامه داد: از تیرماه سال جاری روند تحولات سرعت بیشتری گرفته و برای تأسیس یا ایجاد تغییرات در شرکت‌ها نیاز به هیچ‌گونه مراجعه حضوری نیست.

این مسئول ، بازطراحی سامانه جامع ثبت شرکت‌ها از بهمن‌ماه و کاهش زمان تاسیس شرکت‌ها از یک روز به کمتر از ۲ ساعت را از دیگر فعالیت اعلام کرد و گفت: در نسخه جدید سامانه جامع ثبت شرکت‌ها خدمات با بهره‌گیری از هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین صورت می‌گیرد و موجب کاهش فیزیکی حدود ۸۰ درصدی مراجعات مردم شده است.

مدیرکل ثبت شرکتها کشور خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۲ میلیون و ۵۰ شرکت ثبت شده در کشور داریم که از این تعداد ۴۱هزار شرکت و موسسه غیرتجاری در استان یزد فعالیت دارد.

به گفته وی ، با الکترونیکی شدن و هوشمندسازی ثبت شرکتها، در ازای تبصره ۳ و ۴ ماده ۱۸۶ قانون مالیات‌های مستقیم شرکت‌ها، ۸۵۰ هزار شرکت غیرفعال بودند که از نگاه سازمان ثبت اسناد این شرکت‌ها صوری هستند.

این مسئول همچنین با اشاره به ثبت روزانه حدود ۱۰۰ تغییرات شرکتها در استان یزد تصریح کرد: این روند فعالیتها بیانگر تداوم روند رونق اقتصادی در این استان است که قابل توجه می باشد.

در این جلسه اعضای حاضر و فعالین اقتصادی بر لزوم هماهنگی دستگاهها در ثبت شرکتها، فرصت گذاشتن برای ارائه آموزشهای لازم، تشریح فعالیتها در خصوص پلمپ دفاتر تاکید کردند.

مدیران و کارشناسانی از استانداری، اداره کل تعاون، خانه صمت، اتاق تعاون، صندوق پژوهش و شرکتهای خصوصی حضور داشته و مواردی را برای پیگیری از طریق اداره کل ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری کشور اعلام کردند.

انتهای پیام/+

برچسب های اخبار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وب گردی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Search