به گزارش کمیته اطلاع رسانی رزمایش صنعت آب و برق منطقه شمال شرق کشور، مهدي مهيائي معاون هماهنگي امور عمراني استاندار گلستان در آغاز این رزمایش گفت: انتخاب استان گلستان به عنوان پايلوت اين مانور انتخاب هوشمندانه اي بود، چرا كه استان گلستان كانون بلاياي طبيعي است و ناترازي انرژي در بخش هاي آب و برق وجود دارد.
♦️مهيائي اظهار كرد: پيك مصرف برق در استان ۱۶۰۰ مگاوات است كه ميانگين توليد استان ۹۵۰ مگاوات است و در بخش آب نيز جزو ۴ استان داراي تنش هستيم كه از اعتبارات تنش آبي استفاده مي كنيم.
♦️وي بيان كرد: در حوزه آب طي اين سال هاي اخير ۱۳۰ حلقه چاه آب حفر و تجهيز و بهره برداري شد و ۵۵ هزار متر مكعب مخزن نيز به ظرفيت مخازن ذخيره سازي استان اضافه شد.
♦️معاون هماهنگي امور عمراني استاندار گلستان در ادامه بيان كرد: با استفاده از ظرفيت قرارگاه شهيد لولايي در سه سال اخير ۲۶۰ كيلومتر از رودخانه هاي استان كه جزو نقاط پرخطر بودند در اولويت لايروبي قرار گرفت و لايروبي شد.
♦️در ادامه این جلسه سیف الله آقابیگی، مدیرکل مدیریت بحران و پدافندغیرعامل وزارت نیرو در مقر فرماندهی این مانور تمرینی آموزشی، اظهار کرد: این چهلمين مانور تمرینی وزارت نیرو و دومين مانور به ميزباني استان گلستان است و منطق حكم مي كند چه در مقابله با تهديدات انسان ساخت و چه بلاياي طبيعي بايد از همه ظرفيتها استفاده نمائيم.
♦️آقا بيگي با اشاره به سيل سال ۹۸ استان گلستان گفت: اميدوار هستيم با اجراي اين مانورها و استفاده از تجارب سيل و با اتخاذ همه ی تدابير و استفاده از ظرفيت ها ديگر شاهد چنين خسارت هايي در پي سيل در استان نباشيم.
♦️وی افزود: سراسر کشور ما به اقنضای اقلیم در معرض انواع حوادث کوچک و بزرگ قرار دارد که لازمه استمرار و برگشت پذیری خدمات صنعت آب و برق، آمادگی حداکثری در برابر این بلایا است.
♦️این مقام مسئول در پایان گفت : هرچقدر که این آمادگی افزایش یابد، مدیریت بحرانها در زمان کوتاه تری انجام می شود.
♦️گفتني است، در آغاز اين مانور كميته هاي شش گانه و در پي شروع عمليات، شرحي از اقدامات انجام شده خود را ارائه نمودند و تيم هاي ارزياب شركت ها به محل حادثه اعزام تا گزارش اوليه خود را با قيد فوريت جهت تصميم گيري لازم و انجام اقدامات ضروري تهيه و ارسال نمايند.