شاید باور نکنید اما پروژه جدید شاهزاده عربستان، آب و هوای منطقه را تغییر می‌دهد

شاید باور نکنید، اما پروژه جدید شاهزاده عربستان نگرانی‌ها درباره تغییر آب و هوای منطقه را افزایش داده است. کارشناسان هشدار می‌دهند که این تغییرات نیازمند تحقیقات بیشتری است.

به گزارش افق امروزنئوم پروژه جدید شاهزاده عربستان که به عنوان شهری سازگار با محیط زیست و آینده‌نگرانه در حال توسعه است، با یک مانع جدی روبرو شده است. این پروژه اکنون با نگرانی‌های جدی در مورد تغییرات احتمالی الگوهای آب و هوای محلی مواجه است.

مشکلات آب و هوایی پروژه جدید شاهزاده عربستان

پروژه نئوم به عنوان یک فضای شهری انقلابی طراحی شده که فناوری‌های پیشرفته را با آگاهی زیست‌محیطی ترکیب می‌کند. این پروژه شامل توسعه‌های جسورانه‌ای مانند شهر خطی لاین به طول ۱۷۰ کیلومتر با نماهای آینه‌ای مرتفع است که وعده یک مدل بی‌سابقه برای طراحی شهری آینده را می‌دهد. با این حال، مقیاس عظیم و معماری منحصربه‌فرد این سازه‌ها، اکنون زنگ خطر را در هیئت مشاوران پایداری خود پروژه به صدا درآورده است.

مشکلات آب و هوایی پروژه جدید شاهزاده عربستان

دونالد ووبلز، دانشمند برجسته آب و هوایی مشاور نیوم، نگرانی‌هایی را در مورد تأثیر زیرساخت‌های گسترده این شهر، از جمله کلان‌شهر خطی، پیست اسکی و جزایر مصنوعی، بر تعادل اکولوژیکی شکننده منطقه ابراز کرده است. ووبلز هشدار می‌دهد که این سازه‌های غول‌پیکر می‌توانند الگوهای باد طبیعی را مختل کنند، توزیع بارندگی را تغییر دهند و حتی طوفان‌های شن رایج صحرا را تشدید کنند. او استدلال می‌کند که این پیامدهای زیست‌محیطی احتمالی به اندازه کافی مورد بررسی قرار نگرفته‌اند و خطرات قابل توجهی را برای پروژه و اکوسیستم محلی ایجاد می‌کنند.پروژه نئوم علاوه بر نگرانی‌ها زیست‌محیطی با مشکلات مربوط به تأمین سرمایه‌گذاری خارجی و پیچیدگی‌های لجستیکی ساخت یک شهر پیشرفته در یک چشم‌انداز دورافتاده صحرایی نیز دست و پنجه نرم می‌کند. گزارش‌هایی از تأخیرها و کاهش ابعاد برخی اجزاء منتشر شده است.

مشکلات آب و هوایی پروژه جدید شاهزاده عربستان

تعهد محمد بن سلمان به آینده‌ای پایدار برای عربستان سعودی، رکن اصلی طرح چشم‌انداز ۲۰۳۰ محسوب می‌شود که نئوم برجسته‌ترین نماد آن است. احتمال اینکه این پروژه شاخص که برای پیشگامی زیست‌محیطی طراحی شده، ممکن است ناخواسته به محیط زیست آسیب برساند و اصول بنیادین پروژه و پایداری درازمدت آن را به چالش بکشد.

همان‌طور که نئوم به ترسیم مسیر بلندپروازانه‌ی خود ادامه می‌دهد، پرداختن به این دغدغه‌های زیست‌محیطی برای حصول اطمینان از اینکه رویای ایجاد یک شهر نوین و پایدار، ناخواسته به یک مشکل بوم‌شناختی تبدیل نشود، امری ضروری خواهد بود.

انتهای پیام/+

برچسب های اخبار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وب گردی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Search