به گزارش افق امروز ؛رييس سازمان مديريت و برنامهريزي يزد در نخستين نشست شوراي برنامهريزي و توسعه استان كه صبح امروز بيست و پنجم فروردينماه، با محوريت بررسي وضعيت دستاوردها و بايدهاي سند تحولي يزدِ نوين در محل تالار كوثر استانداري يزد برگزار شد، با بيان اينكه مهمترين كار ويژه دولت سيزدهم و تيم مديريتي استان، تدوين برنامه تحولي بوده است، گفت: در برنامه تحولي يزدِنوين به مفهوم واقعي به دنبال ايجاد تحول در استان هستيم.
مجيد دهقانيزاده در اين نشست با اشاره به تدوين برنامهتحولي به عنوان كار ويژه دولت سيزدهم و تيم مديريتي استان، بيان داشت: ما در استان موظف بوديم پس از ابلاغ برنامه تحولي يزدِنوين، به صورت مستمر آن را رصد و پايش كنيم و ميزان پيشرفت برنامهها را به اطلاع مردم برسانيم.
رييس سازمان مديريت و برنامهريزي استان يزد با بيان اينكه عملياتي كردن برنامه تحولي يزدِنوين اقدام آساني نيست و سختيهاي و موانع خاص خود را دارد، اظهار داشت: برنامه تحولي يعني اينكه بايد از مدار روز مرّگي خارج شد و اقدامات نشدني و سختي را پيگيري كرد تا اتفاقات و دستاوردهاي بزرگي رقم زده شود.
دهقانيزاده با ابراز تاسف از اينكه در برخي محورها ۱۵گانه برنامهتحولي يزدِنوين عليرغم تلاشها و اقدامات زيادي كه صورت گرفته همچنان از هدف مدنظر فاصله داريم، گفت: اين جزء افتخارات گزارش ما هست كه در اين برنامه به دنبال آمارسازي و ارايه گزارش نبودهايم و به مفهوم واقعي به دنبال ايجاد تحول در استان هستيم.
وي با تاكيد بر اينكه، عقبماندگيها و موانع سد راه برخي از پروژههاي يزدِنوين به صورت خاص در حال رصد و بررسي است، خاطر نشان كرد: در سال جديد با تمركز بر روي اين مباحث، اميدواريم تا پايان سال اتفاقات بزرگي براي استان در اين حوزه صورت گيرد.
دبير شوراي برنامهريزي و توسعه استان يكي از اهداف برنامهتحولي يزدِنوين را تحقق تعدادي طرح و پروژه برشمرد و افزود: هدف مهم ديگر اين برنامه ايجاد روحيه تحولي، خلاقيت، ابتكار عمل و استفاده از ظرفيت نخبگاني و تحول خواهي استان بود تا بدنه جامعه در كنار دولت به اين مهم نائل شونند و با همكاري و كمك هم، آينده بهتري براي يزد عزيز فراهم كنند.
به گفته دهقانيزاده، اين هدف از ساير اهداف اين برنامه براي استان و تيم مديريتي يزد اوليتر و در درجه بالاتري قرار داشت.
وي با ابراز خرسندي از شكلگيري رسمي مركز راهبردي پيشرفت و عدالت استان طي يكسال گذشته، آن را محلي براي ارجاع ايدهپردازان و نخبگان معرفي كرد و گفت: كنترل و پايش برنامه تحولي يزدِنوين از وظايف اين مركز است و موضوعات متعددي نيز در حوزههاي مختلف سرمايهگذاري در مركز راهبردي پيشرفت و عدالت استان در حال شكل گرفتن است.
رييس سازمان مديريت و برنامهريزي استان يزد در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به شعار سال جديد تحت عنوان “جهش توليد با مشاركت مردم” و تحقق آن در استان، بيان داشت: محورهاي ۱۵گانه برنامهتحولي يزدِنوين بستر ساز و يا خود عامل جهش توليد در استان هستند.
دهقانيزاده با تاكيد براينكه اين محورها مبتني بر مزيتهاي استان بوده و در تحقق شعار سال نقش مهمي دارند، افزود: اگر تيم مديريتي استان تمركز خاصي بر روي اين مسائل داشته باشد ضمن عملياتي شدن اين پروژهها، شعار سال نيز به آساني تحقق خواهد يافت.
به گفته وي، برنامه تحولي يزدِنوين مبتني بر سند آمايش استان طراحي شده و در آن تمامي ملاحظات محيطزيستي، اجتماعي و فرهنگي استان يزد نيز مدنظر قرار گرفته است.
شايان ذكر است؛ در اين نشست اكرم فداكار مسئول مركز راهبردي پيشرفت و عدالت استان نيز به ارايه گزارشي از فعاليتهاي يكساله اين مركز و خروجيهاي بدست آمده از كنترل و پايش برنامهتحولي يزدِ نوين پرداخت و گفت: اين برنامه مشتمل بر ۱۵ محور است كه دو محور نيز در دست تدوين هست و مجموع پروژههاي برنامه تحولي يزدِ نوين، ۱۸۸ پروژه و شامل ۹۱۰ فعاليت است كه ۷۶ نهاد و دستگاه را در استان درگير كرده است.
لازم به ذكر است؛ در پايان اين نشست از سوي استاندار يزد به واسطه اقدامات برجسته رييس و معاون آمار و اطلاعات سازمان مديريت و برنامهريزي استان، تني چند از مديران فعال در تدوين و عملياتي كردن برنامه تحولي يزدِ نوين و تيم مستقر در مركز راهبري پيشرفت و عدالت استان در پايش و كنترل اين برنامه با اهداء لوح سپاسي تشكر و قدرداني كرد.