هوشمند سازی حمل و نقل

چالش های فناورانه در حوزه هوشمندسازی حمل و نقل

هوشمندسازی حمل‌ونقل از جمله الزاماتی است که برای تحقق زندگی مدرن و مبتنی بر فناوری‌های کاربردی در شهر‌های هوشمند مورد نیاز است.
افق امروز و به نقل از خبرگزاری صدا و سیما ، حمل و نقلی که با کمک فناوری‌های پیشرفته به شکلی کارآمدتر و بهینه‌تر ارائه خدمت و نیاز‌های کاربران را رفع می‌کند. این نوع از حمل و نقل در دنیا به شکل گسترده‌ای در حال استفاده است و مردم با کمک اینترنت سفر‌هایی ایمن‌تر، باکیفیت‌تر و منطبق با نیازشان تجربه می‌کنند. این نوع از تردد‌ها با هدر رفت کمتری از زمان و پول آن‌ها همراه است.
گروه هوشمندسازی ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری نیز در همین راستا تلاش‌هایی برای توسعه این نوع از حمل و نقل داشته است  تا با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق، مسیر توسعه یافتگی این عرصه را در کشور هموار کند.
بنا بر اعلام مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری  اقداماتی که در تعامل با نهاد‌های مرتبط و شرکت‌های فعال در این حوزه به ثمر نشسته است. گام هایی، چون حمایت از ۲۱۰ شرکت دانش بنیان و خلاق. این موضوع در یک همکاری مشترک با نهاد‌های مرتبط به شناسایی ۱۰۰ چالش فناورانه در زمینه گسترش حمل و نقل هوشمند در کشور منتج شده است.
همین تلاش‌ها در نهایت دستاوردهایی، چون امضای ۱۰ تفاهم‌نامه همکاری، دریافت‌۸۰ طرح در رویداد‌های برگزار شده، تدوین‌۵ نقشه راه و برنامه و حمایت مالی از ۳۰ پروژه اجرایی را به همراه داشته است.
این ستاد با ادغام بخش‌های مختلف حمل‌ونقلی اعم از جاده‌ای، هوایی، دریایی و ریلی تشکیل شده است که مباحثی همچون حمل‌ونقل درون شهری، برون شهری و خودرویی ذیل هر یک از آن‌ها دنبال می‌شود. مهمترین رویکرد هر یک از بخش‌های نامبرده موضوع هوشمندسازی است که مباحث مربوط به آن ذیل بخش حمل‌ونقل هوشمند در ستاد دنبال می‌شود.

انتهای پیام/+

برچسب های اخبار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وب گردی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Search