جشنواره غذا

جشنواره غذای پاییزی

جشنواره غذای پاییزی با رعایت ملاحظات محیط زیستی برگزار شد.

افق امروز و به نقل از خبرگزاری مهر، نجمه کمالی اصل مشاور زنان و امور خانواده سازمان حفاظت محیط زیست درباره جشنواره غذای پاییزی در سازمان محیط زیست اظهارداشت: این جشنواره در سه محور کیک و دسر، غذای اصلی و دمنوش با رعایت ملاحظات محیط زیستی برگزار شد.

وی با اشاره به حضورفعال بیش از ۳۰ نفر از همکاران سازمانی افزود: در این جشنواره غذاهای محلی و سنتی استان‌های شمالی، خوزستان، همدان، لرستان و سایر استان‌ها توسط همکاران برای حضور در جشنواره آماده شده بود.

مشاور زنان و امور خانواده سازمان حفاظت محیط زیست یادآور شد: در حاشیه برگزاری این رویداد تاخت با هدف حفظ کره زمین و چرخه مصرف پیش بینی شده بود که با استقبال مواجه شد.

انتهای پیام/+

برچسب های اخبار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

وب گردی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Search